Middellandse Zee

Posted on

Donderdagochtend rijden we al vroeg weg, we willen de drukte voor zijn bij de loosplaats en in het natuurpark. We rijden het natuurpark in, dat op 5 minuten afstand van de camperplaats ligt. De eerste 10 km is geasfalteerd, maar erg smal, dus af en toe stoppen voor tegenliggers. Dan wordt het een rondje van 32 km onverhard. De weg gaat door het hele gebied heen. We rijden een stukje en eigenlijk is het geen doen. Alles rammelt en schudt en het is zeker niet relax rijden. Na 2 km draaien we en gaan we terug, dit kan je beter met een 4×4 auto doen dan met de camper. Of een off road motor fiets. Ook met onze fietsen is het niet te doen, te veel kuilen en stenen.

We rijden weer terug naar het begin en daarna rijden we naar het oosten, naar de Middellandse zee. Onderweg stoppen we een paar keer om te tanken en te eten. De weg er naar toe is zeker het eerste stuk niet erg interessant. Als we voor Lleida weer van de National afgaan, dan wordt de weg weer mooi.

Om 3 uur rijden we camperpark Playa & Fiesta op en melden we ons. Dan krijgen we te horen dat de prijzen met ingang van 15 juni omhoog zijn gegaan van 11 euro naar 20 euro. Voor 15 juni hoef je hier alleen maar te betalen voor de plek en niet per persoon. Nu gaat het seizoen betalen en moet je ook 4,50 euro per persoon betalen en vanaf 24 juni wordt dat 6,75 en in augustus 9 euro.
We gaan toch het camperpark op (een gedeelte van een camping) en vinden een erg mooie plek direct aan zee. Kennissen van ons staan hier ook en ’s avonds gaan we gelijk met z’n achten uit eten

De komende dagen zullen we weinig doen, relaxen, uit eten, strand, winkelen, fietsen, geocachen. Zodra er weer wat te melden is, dan lezen jullie het.