Palamos

Posted on

Aangezien het weer in Frankrijk nog niet overal best is, blijven we zo lang mogelijk in Spanje. We gaan naar de camperplaats in Palamos. Dit is een terrassen camperplaats en we hebben een mooi plekje op het eerste terras en dan gelijk op de hoek. We hebben uitzicht op de ingang en de plek waar je water kan lozen en vullen. Ook de weg gaat vlak bij ons langs. Overdag dus veel te zien, ’s avonds lekker rustig.

Het strand is met de fiets redelijk dicht bij en ook het centrum. Op dinsdagochtend zijn we naar de markt geweest en ook wat boodschappen gedaan.
Woensdagochtend was het bewolkt en zijn we een stuk gaan fietsen, Via Verde Palamos. In spanje zijn veel oude treinbanen veranderd in fietspaden en daardoor krijg je erg veel mooie fietsroutes.

De planning voor de komende dagen, donderdag op de fiets naar de markt in Calogne, vrijdagochtend naar de markt in Platje d’Aro. Zaterdag een rustdag en zondagochtend willen we naar Cadaques rijden. Hier willen we dan 1 nacht blijven en dan maandag Frankrijk weer in rijden. Maar het zijn plannen, je weet het bij ons maar nooit 😉